plaiul foii
plaiul foii
Blog Article
cazare pensiune zarnesti
Plaiul Foii - Zărneşti este o zonă turistică fantastică aflată pe valea Bârsei la poalele impunătorului masiv Piatra Craiului. Crestele semețe ale masivului sunt la o aruncatură de baț şi le poți admira pe îndelete în toată splendoarea lor.
Casa situata aproape de centrul orașului Zărnești oferă la dispoziție 3 camere duble, baie și bucătărie complet utilată(doar nivelul exceptional al casei). Camerele au o singura baie pe hol si au vedere la munții Bucegi ...
Cabana este situata langa padure la poalele muntilor Piatra Craiului intre Bran si Zarnesti cu o amplasare deosebita intr-un loc izolat. Prin gradina trece un parau limpede ce isi ia izvorul din munte, oferindu-ti un cadru ...
Urcarea pe Lanțuri fiind destul de verticală, eram curios să văd cum se comportă gheruțele în condiții de cățăuncommon pe stâncă și zăpadă moale, ce nivel de aderență îmi oferă, dacă li se îndoaie colții sub greutate etcetera.
Textul recenziei nu schimbă sau deformează realitatea obiectivă, nu conține injurii sau elemente de limbaj licențios,
Pentru a lua parte la acest eveniment nu este suficient sa dati “sign up for” pe Facebook, ci trebuie sa ne confirmati participarea prin mesaj privat si sa achitati taxa de rezervare/participare!
Publicitatea este esențială pentru a Guysține site-ul nostru gratuit cu detalii și acuratețe unice.
Drumul nostru se continuă cu urcușuri și coborâșuri pe poieni și prin tufe de ienuperi și afini, până la Vârful Tămașul Mare, marcat cu o baliză la înălțimea de 1735 metri.
La varful Ascutit am mai facut din nou, o pauza. Ne-am facut fotografii, ne-am tras sufletul, am mancat ceva citeste mai mult si am „vizitat” refugiul . Apropo de refugii , pe tot traseul am intalnic 3 refugii care aratau la descopera fel, din fibra de sticla in forma de iglu, oarecum. Refugiile in munti sunt niste colaci de salvare hotel plaiul foii pentru drumetii care sunt nevoiti sa se adaposteasca fie de o vreme periculoasa, fie de o noapte inspaimantatoare.
Mai jos, veți găsi detaliile traseului parcurs strada plaiul foii nr 8 sector 4 bucuresti de noi, pe treatment am ales sa il împărțim in doua zile.
Ei bine, la două zile de la hoinăreala până la Omu și înapoi, am pornit din nou nerăbdători să ne măsurăm puterile cu muntele.
După doua serii urâțele de coborat prin grohotis, am avut o singura zona de cățărat pe stancă, destul de expusă si periculoasă, dar din fericire, erau cabluri si lanturi ajutatoare.
La un apasa aici minute dat, poteca continuă spre dreapta, iar de aici pana la Refugiul Spirla este cea mai solicitanta parte de pe aceasta portiune. Este bine de stiut ca inainte de aceasta urcare catre refugiu, este si ultima sursa de apa intalnită pe traseu.
Cazare: Pensiunile de aici sunt răsfirate pe firul văii şi beneficiază de spații imense, unde turiştii se pot bucura din plin de natură.